A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Любити Україну і словом, і справами

Дата: 26.10.2023 14:23
Кількість переглядів: 128

«А ви думали, що Україна так просто. Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни». (Ліна Костенко)

26 жовтня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла провела онлайн-вернісаж  «Збірка інтернет-ресурсів про Україну#любити і словом, і справами». Консультант підготувала збірку для використання як вчителями-предметниками, так і класними керівниками та педагогами-організаторами. Розміщена інформація включає актуальний різноплановий матеріал: нормативно-правова база з національно-патріотичного виховання, Конституція України у коміксах для старших дошкільників та учнів початкової школи, інтерактивні історії про українську культуру, мистецтво та архітектуру, віртуальні галереї від проєкту «Україна поруч» на платформі GoogleArts&Culture, відео та розповіді про досягнення країни за 30 років незалежності, добірки патріотичних фільмів та пісень, краєзнавчий матеріал тощо.

Запропоновані інтернет-ресурси можна активно використовувати для підготовки виховних заходів, проведення уроків або просто для поглиблення та популяризації знань про Україну.

Матеріали заходу: Збірка інтернет-ресурсів про Україну#любити і словом, і справами (презентація)


« повернутися

Вхід для адміністратора