A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Як створювати та втілювати освітні проєкти

Дата: 31.10.2023 16:26
Кількість переглядів: 72

«Головна мета – реалізовувати корисні проєкти, які змінюватимуть життя класу, школи та громади». (з сайту ініціативи «Громадський бюджет на дитячі мрії»)

31 жовтня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла провела зустріч у форматі онлайн-порадника для керівників закладів освіти громади на тему «Як створювати та втілювати освітні проєкти#вчимося залучати донорські кошти». Консультант звернула увагу на те, що пункт 2 статті 59 Закону України «Про повну загальну середню освіту» визначає джерелами фінансування закладів освіти не тільки кошти державного та місцевого бюджетів, а й надходження, які не заборонені законодавством: благодійні внески, кошти ендаумент-фондів та цільових грантів тощо.

Вміння розробляти та втілювати проєкти відкриває можливості отримувати фінансування для вирішення багатьох актуальних проблем: організації сучасного  освітнього простору, облаштування укриттів, відновлення закладів освіти, зруйнованих війною.

Під час заходу керівники дізналися про важливі моменти роботи команди на різних етапах участі у проєкті, розглянули особливості підготовки грантової заявки, ознайомилися з проєктами, які перемогли у своїх громадах.

Переглянути матеріали заходу можна за наступним покликаннями:

Ініціатива «Громадський бюджет на дитячі мрії» -  https://kidsprojects.decide.in.ua

Ініціатива з відновлення шкіл «DECIDE: Відбудова» - bit.ly/decide-vidbudova

Як створювати та втілювати освітні проєкти: вчимося залучати донорські кошти (презентація)


« повернутися

Вхід для адміністратора