A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Національно-патріотичне виховання на уроках математики

Дата: 27.11.2023 15:50
Кількість переглядів: 126

Фото без опису«Особливого значення для патріотичного виховання набуває особистісно-орієнтований підхід, коли в центрі освітньо-виховного процесу стоять інтереси дитини, її потреби та можливості. Лише через таку ієрархію ціннісних підходів як людина (особистість) – народ (культура, історія, освіта) – держава (суспільство) – можна реалізувати перспективну і демократичну модель виховання громадянина-патріота». (Бех І.Д.)

27 листопада 2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степановою Аллою у плідній співпраці з вчителькою математики Тарасівської гімназії Тодоровою Надією Василівною організовано та проведено онлайн-зустріч на тему «Національно-патріотичне виховання на уроках математики».

Надія Василівна звернула увагу на те, що у школах робота з патріотичного виховання проводиться у двох напрямах: під час позакласних заходів та на уроках. Тож вчителька презентувала цікаві та різноманітні математичні задачі, що містять матеріал відповідного спрямування.

Переглянути презентацію можна за посиланням.

Запрошуємо також переглянути відеозапис заходу.

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора