A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Національно-патріотичне виховання на уроках математики

Дата: 27.11.2023 15:50
Кількість переглядів: 118

«Особливого значення для патріотичного виховання набуває особистісно-орієнтований підхід, коли в центрі освітньо-виховного процесу стоять інтереси дитини, її потреби та можливості. Лише через таку ієрархію ціннісних підходів як людина (особистість) – народ (культура, історія, освіта) – держава (суспільство) – можна реалізувати перспективну і демократичну модель виховання громадянина-патріота». (Бех І.Д.)

27 листопада 2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степановою Аллою у плідній співпраці з вчителькою математики Тарасівської гімназії Тодоровою Надією Василівною організовано та проведено онлайн-зустріч на тему «Національно-патріотичне виховання на уроках математики».

Надія Василівна звернула увагу на те, що у школах робота з патріотичного виховання проводиться у двох напрямах: під час позакласних заходів та на уроках. Тож вчителька презентувала цікаві та різноманітні математичні задачі, що містять матеріал відповідного спрямування.

Переглянути презентацію можна за посиланням.

Запрошуємо також переглянути відеозапис заходу.


« повернутися

Вхід для адміністратора