A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Територія практики: маю досвід. НМТ з української мови

Дата: 30.11.2023 10:00
Кількість переглядів: 62

Цьогоріч вступників до закладів вищої освіти України знову чекає національне мультипредметне тестування. Серед обов′язкових предметів – українська мова, математика, історія України. Ще один предмет пропонується на вибір з наступного переліку: українська література, іноземна мова, біологія, фізика, хімія та географія.

Як активізувати підготовку старшокласників до тестування, подбати про психологічний комфорт, націлити на успішне проходження випробування – про це йшла мова під час онлайн-зустрічі «Територія практики: маю досвід. НМТ з української мови», котра відбулася 29 листопада 2023 року.

Вчителі української мови та літератури поділился своїми напрацюваннями та думками щодо створення умов для ефективної роботи з повторення вивченого матеріалу. Безперечно, найважливішою умовою є наполеглива систематична праця учнів, адже саме це сприятиме якісному засвоєнню програмового матеріалу. Педагоги, у свою чергу, пояснять, навчать, підтримають, запропонують різноманітний грунтовний матеріал для самостійної роботи.

Справжніми зібраннями скарбів для підготовки до НМТ поділилися з колегами вчителі української мови та літератури Ільчук Алла Іванівна (Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4), Макота Ірина Іванівна (Слободо-Петрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Острянська Неля Вячеславівна (Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ступенів).

Матеріали заходу:

Територія практики «Маю досвід#НМТ з української мови» (презентація)

Інтерактивні вправи з української мови

Відеозапис заходу

 


« повернутися

Вхід для адміністратора