A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Територія практики: радять психологи. Як вирішувати конфлікти між учасниками освітнього процесу. Зустріч друга

Дата: 04.12.2023 17:31
Кількість переглядів: 79

«При вирішенні конфліктів важливо не забувати про те, що є правдою». (Пандит Чанакью) 

4 грудня 2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степановою Аллою у плідній співпраці з психологинею закладу дошкільної освіти «Веселка» Колісніченко Юлією Володимирівною організовано та проведено другу онлайн-зустріч із серії заходів «Територія практики: радять психологи. Як вирішувати конфлікти між учасниками освітнього процесу». Кожна така зустріч – це відверте спілкування психолога з вчителями та вихователями закладів освіти щодо розуміння сутності різних конфліктів та пошуків кроків до їх грамотного вирішення.

Друга зустріч із згаданої серії була присвячена темі «Батьки дітей – повноправні учасники освітнього процесу: мета об′єднує». Під час заходу Юлія Володимирівна звернула увагу на необхідність створення сприятливого психологічного клімату у навчальному закладі як важливої умови активної життєдіяльності, самореалізації та розвитку творчого потенціалу усіх учасників освітнього процесу.

Учасники зустрічі практично попрацювали з «Аптечкою моїх ресурсів» (як допомогти собі у стресовій ситуації) та моделювали ситуації за методом «Шести капелюхів».

Пропонуємо ознайомитися з матеріалами заходу:

Батьки дітей – повноправні учасники освітнього процесу: мета об’єднує (презентація)

Відеозапис заходу


« повернутися

Вхід для адміністратора