A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Формувальне оцінювання: впроваджувати не ігнорувати. Техніки формувального оцінювання на уроках іноземної мови

Дата: 06.12.2023 13:23
Кількість переглядів: 95

Нова українська школа мотивує вчителів навчати по-новому, використовувати нові форми і методи роботи. Зокрема, змінився і підхід до оцінювання. Важливе місце в оновленому освітньому процесі посідає формувальне оцінювання.

Формувальне оцінювання – це оцінювання під час навчання і “для навчання” (англ. – “assessment for learning“). “Формувальне” (англ. – “formative“) – тому що, на відміну від підсумкового, має на меті формування (або форматування) навчального процесу з урахуванням навчальних потреб кожного учня задля більш ефективного формування необхідних знань, умінь та ставлень.

5 грудня  2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець у плідній співпраці з вчителем англійської мови Тарасівської гімназії Шкодою Рітою Леонідівною організовано та проведено онлайн-майстерку «Формувальне оцінювання: впроваджувати не ігнорувати. Техніки формувального оцінювання на уроках іноземної мови.» 

Речниця заходу Шкода Ріта Леонідівна ознайомила педагогів громади з елементами, принципами та техніками формувального оцінювання, які можна використовувати як  на традиційному уроці, так і при дистанційному навчанні, та розглянула ефективні приклади формувального оцінювання.

Матеріали заходу: презентація, техніки формувального оцінювання

Відеозапис заходу можна переглянути за посиланням.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора