A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Засосування інтерактивних дошок Linoit, Drawchat, Limnu та Classroomscreen під час навчання

Дата: 06.12.2023 16:53
Кількість переглядів: 82

Стрімкий розвиток технологій дозволяє  педагогам використовувати у своїй роботі віртуальні помічники: онлайн-дошки, сервіси для створення тестів та інтерактивних завдань тощо.

Існує чималий вибір інтерактивних дошок, зокрема:

Linoit віртуальна дошка оголошень, яка пропонує різноманітні шаблони та дозволяє публікувати нотатки, відео та документи. Чудово підходить для створення нотаток та інструкцій для виконання завдань і для проведення рефлексії. Можна організувати творчі види робіт: розподіли, об'єднай, напиши своє враження тощо.

Drawchat зручний безкоштовний сервіс, на якому не потрібно реєструватися. Дошка має доступ до вебкамери та мікрофону, а також вбудований відеочат.

Limnu цей ресурс найбільш наближений по стилю до реальної маркерної дошки. Є доступ із будь-якого браузера або через мобільний додаток.

Classroomscreen онлайн-ресурс у якому є можливість змінювати тло, а також запускати таймер під час виконання учнями певних завдань. Є всі необхідні інструменти для проведення онлайн-заняття.

Зазвичай їх застосовують для організації групової або проєктної роботи, для проведення «мозкового штурму», узагальнення та систематизації знань або ж для рефлексії та розміщення навчальної інформації.

6 грудня 2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець проведено онлайн-практикум «Засосування інтерактивних дошок Linoit, Drawchat, Limnu та Classroomscreen під час навчання».

Людмила Боковець розповіла педагогам громади про функціонал та особливості використання віртуальних інтерактивних дошок.

Корисні посилання до заходу:

linoit.comdraw.chatlimnu.comclassroomscreen.com


« повернутися

Вхід для адміністратора