A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Маю досвід#НМТ з англійської мови

Дата: 07.12.2023 16:32
Кількість переглядів: 66

Національний мультипредметний тест – це комплекс завдань різної складності, що виконані у тестовій формі та проводяться в онлайн-режимі за допомогою комп'ютера. Це система контролю якості засвоєних шкільних знань, а отриманий бал дає підстави абітурієнту бути зарахованим до вищого навального закладу. 

Експерти Українського центру оцінювання якості освіти зазначають, що НМТ максимально адаптований до умов воєнного часу та дає вступникам рівні можливості для зарахування до закладів вищої освіти. 

Одним із найважливіших нововведень в екзамені 2024 року стала кількість вступних предметів – 4, з яких три обов’язкові (математика, українська мова та історія України). Четвертий предмет на вибір учасника НМТ: іноземна мова (англійська, іспанська, французька, німецька), українська література, біологія, фізика, хімія та географія.

7 грудня  2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець у плідній співпраці з вчителем англійської мови Опорного закладу  Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 Назаренко Мариною Сергіївною організовано та проведено  онлайн-зустріч «Територія практики «Маю досвід#НМТ з англійської мови».

Речниця заходу поділилася з учасниками заходу своїм практичним досвідом, надбаннями та ресурсами щодо підготовки до НМТ з англійської мови.

Матеріали заходу: презентаціявідеозапис.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора