A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Територія практики: радять психологи. Як вирішувати конфлікти між учасниками освітнього процесу. Зустріч третя

Дата: 12.12.2023 16:01
Кількість переглядів: 58

«Жити значить мати проблеми. Вирішувати їх - значить рости інтелектуально». (Джо Пол. Гілфорд, психолог)

12 грудня 2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степановою Аллою у плідній співпраці з психологинею філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів № 2 Опорного закладу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Леоненко Тетяною Сергіївною організовано та проведено третю онлайн-зустріч із серії заходів «Територія практики: радять психологи. Як вирішувати конфлікти між учасниками освітнього процесу». Кожна така зустріч – це відверте спілкування психолога з вчителями та вихователями закладів освіти щодо розуміння сутності різних конфліктів та пошуків кроків до їх грамотного вирішення.

Третя зустріч із згаданої серії була присвячена темі «Педагогічний колектив закладу освіти: знаходимо спільну мову з колегами». Під час заходу Тетяна Сергіївна звернула увагу на види міжособистісних конфліктів, а також підкреслила, що вирішення низки таких конфліктів можна знайти у нормативно-правових освітянських документах.

Речниця заходу запропонувала педагогам кілька вправ, які сприяють зниженню психологічної напруги та здатні допомогти у стресових ситуаціях.

Пропонуємо переглянути відеозапис заходу.


« повернутися

Вхід для адміністратора