A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Створення власних інтерактивних аркушів у сервісі Liveworksheets

Дата: 14.12.2023 16:07
Кількість переглядів: 79

Сьогодення стимулює педагогів застосовувати нові технології у своїй роботі, які не лише залучають увагу учнів, але й сприяють їхньому активному навчанню та розвитку.

Інтерактивні аркуші Liveworksheets – це потужний інструмент, який може зробити навчальний процес більш захоплюючим та ефективним. Вони дозволяють вчителям створювати інтерактивні завдання, тести, вправи та інші навчальні матеріали, які можна використовувати в класі або при дистанційному навчанні.

Однією з основних переваг інтерактивних аркушів Liveworksheets є їхня взаємодія з учнями в режимі реального часу. Учні можуть відповідати на питання, розв'язувати завдання та отримувати швидкий зворотний зв'язок від вчителя. Це допомагає підвищити рівень залученості учнів та сприяє їхній активній участі у навчальному процесі.

14 грудня 2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець у плідній співпраці з вчителем англійської мови Гребінківської гімназії Стадніченко Вікторією Анатоліївною організовано та проведено  онлайн-майстерку «Створення власних інтерактивних аркушів у сервісі Liveworksheets».

Речник заходу поділилася з педагогами громади власним досвідом з підбору цікавого навчального матеріалу та практичного створення інтерактивних аркушів.

Відеозапис заходу можна переглянути за покликанням.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора