A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Територія практики: радять психологи. Як вирішувати конфлікти між учасниками освітнього процесу. Зустріч четверта

Дата: 18.12.2023 15:44
Кількість переглядів: 50

«Як тільки ти навчишся дзеркально дивитися на конфліктну ситуацію – не занурюючись в неї по вуха, а споглядаючи її з боку – то повір, вона неодмінно вирішиться з мінімальними втратами для тебе! Треба лише поставити себе на місце іншої людини й уявити: а що ти сам зробив або захотів зробити в даному випадку?». (Чеповий Володимир)

18 грудня 2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степановою Аллою у плідній співпраці з психологинею Гребінківської гімназії Несен Іриною Миколаївною організовано та проведено заключну четверту онлайн-зустріч із серії заходів «Територія практики: радять психологи. Як вирішувати конфлікти між учасниками освітнього процесу». Протягом трьох попередніх зустрічей педагоги з′ясовували можливі причини виникнення конфліктів та намагалися знайти шляхи їх грамотного вирішення.

Четверта зустріч із згаданої серії була присвячена темі «Адміністрація та педагогічний колектив закладу освіти: єдність дій чи розбіжність поглядів». Під час заходу Ірина Миколаївна звернула увагу на важливість міжособистісних стосунків у колективі та вміння керівника організовувати сприятливий мікроклімат, у якому усі учасники освітнього процесу відчували б комфорт і задоволення.

На завершення зустрічі речниця запропонувала педагогам розглянути кілька конфліктних ситуацій та знайти і прокоментувати варіанти їх вирішення.

Пропонуємо переглянути відеозапис заходу.


« повернутися

Вхід для адміністратора