A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Сучасні цифрові ресурси для візуалізації навчання

Дата: 20.12.2023 15:52
Кількість переглядів: 64

«Я майже ніколи не думаю за допомогою слів. Мені доводиться старанно перекладати візуальні образи мовою усталених словесних і математичних термінів». (Альберт Ейнштейн)

20 грудня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла провела онлайн-зустріч для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти громади на тему «Сучасні цифрові ресурси для візуалізації навчання». Консультант презентувала новий освітній проєкт Pi-stacja, який було створено для того, щоб в умовах війни надати українським учням рівний доступ до якісної освіти. Pi-stacja є абсолютно безплатним навчальним інструментом, який не потребує реєстрації.

На порталі розміщена колекція короткометражних навчальних відео, що постійно поповнюється. Запропоновані відеоуроки відповідають Державному стандарту базової середньої освіти України та чинним модельним навчальним програмам Нової української школи. Pi-stacja можна використовувати по-різному: демонструвати відео на уроці або пропонувати їх учням для домашнього перегляду, що дозволяє педагогам використовувати технологію “перевернутих уроків”.

Пропонуємо ознайомитися з  матеріалами заходу:

Портал  https://ua.pistacja.tv/

YouTube-канал  https://www.youtube.com/@pistacja-ua


« повернутися

Вхід для адміністратора