A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Підсумкова онлайн-зустріч учасників професійної спільноти «Україна починається з тебе»

Дата: 21.12.2023 16:00
Кількість переглядів: 88

«А ви думали, що Україна так просто. Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни». (Ліна Костенко)

21 листопада 2023 року відбулася підсумкова онлайн-зустріч учасників професійної спільноти «Україна починається з тебе». Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла звернула увагу на те, що метою роботи спільноти стала популяризація знань про нашу країну шляхом вивчення краєзнавчого матеріалу, ознайомлення з  сучасними інтернет-ресурсами про Україну, такими як проєкт «Україна поруч» на платформі GoogleArts&Culture, проєкт «Плюсуй українську» на сторінках тематичного Telegram-каналу та у соціальних мережах, а також перегляд інтерактивних історій про українську культуру, мистецтво, архітектуру.

Також учасники спільноти мали можливість ознайомитися з відеоматеріалами зустрічей з дитячою письменницею і психологинею Тетяною Стус та письменницею і волонтером Людмилою Охріменко. Під час цих зустрічей йшлося про сучасну ситуацію у країні, літературу на воєнну тематику, формування світогляду молодого покоління.

Тож педагоги презентували вміння працювати з сучасними інтернет-ресурсами та активно використовувати їх у навчально-виховному процесі.

Учасники професійної спільноти отримають сертифікати, які підтвердять їх результативну участь у роботі спільноті.

Ті учасники професійної спільноти, які не змогли в визначений термін презентувати результати роботи, мають можливість отримати сертифікат пізніше, надавши відповідні матеріали.

Завантажити сертифікати можна за покликанням.

Приклади робіт:

Про письменника Є.П.Гребінку (відео Фаєнко Т.С.)

Україна дивовижна, знана і незнана (онлайн-дошка Ільчук А.І.)


« повернутися

Вхід для адміністратора