A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Створення різноманітних інтерактивних матеріалів за допомогою вебсервісу  Flippity

Дата: 29.02.2024 16:31
Кількість переглядів: 63

Завданням сучасної освіти з огляду на компетентнісний підхід є гармонійний розвиток особистості, яка повинна володіти всіма необхідними здібностями, знаннями, уміннями та навичками для комфортного життя в суспільстві та успішної професійної самореалізації.

Аналіз базових компетентностей учня загальноосвітнього закладу освіти дозволяє виокремити цифрову компетенцію як одну з найважливіших.

Цифрова компетентність є синтезом особистісних, технічних та інтелектуальних знань, умінь та навичок, необхідних для комфортного життя в цифровому світі через продуктивне використання цифрових інструментів у досягненні поставлених цілей.

29 лютого 2024 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець  проведено онлайн-практикум «Створення різноманітних інтерактивних матеріалів за допомогою вебсервісу  Flippity».

Flippity - безкоштовний вебсервіс, який базується на таблицях Google. Має близько 30 типів практичних завдань та інтерактивних матеріалів на основі готових шаблонів: вікторина у формі квесту, вікторина у стилі "Своя гра", флеш-картки, настільна гра з фішками, Бінго, стрічка часу, хмари слів тощо.

Окрім цього, сервіс дозволяє створювати декілька завдань, які роздруковуються на папері, а також має щоденні інструменти вчителя, які спрощують роботу в класі або під час відеозв'язку.

Учасники заходу  ознайомились на практиці з можливостями та функціоналом застосунку Flippity.

Корисні покликання до заходу: flippity.net


« повернутися

Вхід для адміністратора