A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Сучасне дошкілля під крилами захисту: нові можливості для навчання та виховання. Зустріч третя

Дата: 01.03.2024 14:26
Кількість переглядів: 64

«Мистецтво навчання – це мистецтво пробуджувати в юних душах допитливість і потім задовольняти її». (Анатоль Франс)

Першого березня 2024 року відбулася третя онлайн-зустріч із циклу заходів для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти громади на тему «Сучасне дошкілля під крилами захисту: нові можливості для навчання та виховання».

Учасники третьої зустрічі – педагоги ЗДО «Дюймовочка» та «Сонечко». Керівник закладу дошкільної освіти «Дюймовочка» Становська Наталія Миколаївна презентувала заняття у різновіковій групі з використанням можливостей штучного інтелекту. Вихованці створили казку про супергероїв за допомогою генератора казок Kazka.fun, а потім випробовували свої суперсили і знання у якості героїв твору.

Керівник закладу дошкільної освіти «Сонечко» Деркач Світлана Анатоліївна розповіла про захід під назвою «Наша планета Земля», а вихователька Кононенко Ольга Андріївна провела це заняття з вихованцями різновікової групи. Діти ознайомилися з історією створення нашої планети, дізналися про будову Землі, про те, яка цікава вона і різноманітна.

Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Алла Степанова подякувала учасникам зустрічі і  побажала мирного неба, натхнення та творчих успіхів.

Відеоматеріали заходу: ЗДО «Дюймовочка»ЗДО «Сонечко».

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора