A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

STEM – світ інноваційних можливостей у вивченні предметів природничого циклу

Дата: 04.04.2024 10:35
Кількість переглядів: 97

«Якщо ти вмієш буденний факт подати як відкриття і добитися подиву й захоплення учнів, то вважай, що пів справи ти вже зробив». (Наталія Бойко)

У наш час посилення ролі STEM, STEAM та STREAM-напрямів є одним із пріоритетів розвитку освіти та важливим елементом інновацій у цій сфері. Саме це відповідає запитам економіки та потребам суспільства. Адже STEM-освіта спрямована на розвиток компетентностей, формування цілісної картини світу і базується на практичному застосуванні набутих знань, вмінь та навичок з метою їх подальшого використання у професійній діяльності та різноманітних життєвих ситуаціях.

Як саме використовувати STEM під час уроків з предметів природничого циклу, як полегшити сприйняття складного матеріалу, як залучити учнів до навчальних активностей і зробити кожен урок пізнавально-цікавим – про це розповіла колегам-освітянам вчителька біології, географії та курсу «Пізнаємо природу» загальноосвітньої санаторної школи-інтернату № 19 м. Києва Бойко Наталія Василівна під час онлайн-зустрічі, організованої Центром професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради.  

Пані Наталія – енергійна та невтомна людина, блогер, авторка методичних посібників, навчальних програм, спецкурсів та робочих зошитів з економіки та біології, активна учасниця спільноти EdCamp, розробниця цікавих методик та форм навчання.

Переглянути відеозапис заходу можна за покликанням (в запиті потрібно вказати ПІБ та заклад). 


« повернутися

Вхід для адміністратора