A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Скарбничка інтерактивних завдань для дошкільнят та школярів

Дата: 05.04.2024 17:22
Кількість переглядів: 38

«Діти охоче завжди чимось займаються. Це дуже корисно, а тому… потрібно подбати, щоб завжди у них було що робити». (Ян Амос Коменський)

5 квітня 2024 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Алла Степанова провела онлайн-зустріч на тему «Скарбничка інтерактивних завдань для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку». Під час заходу педагоги розглянули можливості сучасного інтернет-ресурсу «Розвиток дитини».

Сайт пропонує на своїх сторінках різноманітний актуальний матеріал для активного використання: практичні завдання за предметними категоріями, мовні та математичні генератори завдань, робочі зошити для дошкільників і учнів початкової школи, програми підготовки до школи. А у розділі «Експерименти та творчість» розміщені покрокові інструкції з виготовлення оригінальних саморобок, аплікацій у різних техніках. Також тут можна знайти детальні описи з фотографіями і алгоритмами проведення дослідів та цікавих експериментів.

Запропонований матеріал педагоги можуть застосовувати під час дистанційного навчання або ж у якості роздаткового матеріалу на заняттях у очному форматі.

Матеріали заходу: сайт «Розвиток дитини»


« повернутися

Вхід для адміністратора