A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Використання картографічних онлайн-ресурсів як інструменту візуалізації інформації на уроках фізичної географії

Дата: 16.04.2024 16:57
Кількість переглядів: 98

«Педагогічна ідея – це повітря, в якому розправляє крила педагогічна творчість». (В.О. Сухомлинський)

Одним із найважливіших завдань розвитку освіти в Україні у ХХІ ст. є забезпечення безперервності процесу навчання і виховання, формування всебічно розвиненої особистості в умовах постійних викликів.

Умови змішаного навчання сприяють пошуку педагогами нових підходів та методів при підготовці до уроків з географії, а також до НМТ.  З метою кращого запам’ятовування учнями матеріалу все більшої популярності набуває використання різноманітних інтерактивних сервісів з географії, оскільки вони пробуджують в учнів інтерес до вивчення навіть найскладніших тем. 

16 квітня 2024 року консультантом Центру професійного розвитку  педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець у плідній співпраці з вчителем географії Комунального закладу Полтавська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 20 імені Бориса Серги Полтавської міської ради Полтавської області Романчуком Романом Станіславовичем організовано та проведено майстер-клас «Використання картографічних онлайн-ресурсів як інструменту візуалізації інформації на уроках фізичної географії».

Пан Роман поділився з учасниками заходу цікавими онлайн-застосунками та практично продемонстрував їхній функціонал та можливості для використання в повсякденній роботі вчителя.

Відеозапис заходу можна переглянути за покликанням (в запиті потрібно вказати ПІБ та заклад).

Матеріали заходу можна завантажити за покликанням.

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора