A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Освітня кухня проєкної діяльності

Дата: 06.05.2024 17:42
Кількість переглядів: 132

Фото без описуСучасна школа повинна допомогти учням відчути себе впевненими на ринку праці, уміти адаптуватися до соціальних змін і криз у суспільстві, бути психологічно стійкими, розвивати здатність до самоорганізації. Це вимагає пошуку нових форм організації навчально-виховного процесу.

Сьогодні технологія проєктної діяльності вважається однією з перспективних технологій навчання, тому що вона створює умови для творчої самореалізації учнів, підвищує мотивацію для отримання знань, сприяє розвитку їхніх інтелектуальних здібностей. Учні набувають досвіду вирішення реальних проблем, пов’язаних з майбутнім самостійним життям, які проектують у навчанні. Проєктні технології спрямовані на стимулювання інтересу учнів до нових знань, на розвиток дитини через розв’язання проблем і використання цих знань у конкретній практичній діяльності.

6 травня 2024 року консультантом Центру професійного розвитку  педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець у плідній співпраці з вчителем іноземних мов Комунального закладу "Вінницький ліцей № 6" Вінницької міської ради Качуром Владиславом Олеговичем організовано та проведено онлайн-вебінар "Освітня кухня проєктної діяльності".

Пан Владислав поділився власним педагогічним досвідом участі учнів в цікавих освітніх проєктах.

Відеозапис заходу можна переглянути за покликанням (в запиті потрібно вказати ПІБ та заклад).

Презентацію можна завантажити за покликанням.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора