A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Патріотичне виховання на уроках мистецтва

Дата: 23.05.2024 16:34
Кількість переглядів: 99

Фото без опису«Музичне виховання – це не виховання музиканта, а виховання людини». (В.О. Сухомлинський)

В  непростий час, коли  наша державність опинилася під загрозою, значної уваги заслуговує патріотичне виховання підростаючого покоління.

Всім відомо, що патріотизм починається з любові до свого рідного дому, оселі, колискової, що співала мати,  рідної мови, яка звучить повсюди, рідної, невимовно красивої народної пісні, в якій відображена вся краса душі народу, його героїчне минуле, бажання жити і працювати заради процвітання власного народу.

Музичне мистецтво не лише духовно збагачує дітей та учнівську молодь, а й виховує в них патріотизм, національну гордість, високі моральні цінності та велику любов до творчої спадщини нашого народу, яка сьогодні зазвучала по-особливому, по-новому.

23 травня 2024 року консультантом Центру професійного розвитку  педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець у плідній співпраці з вчителем музичного мистецтва Одеського ліцею № 9 Одеської міської ради Одеської області Трубніковим Максимом Валерійовичем організовано та проведено вебінар «Патріотичне виховання на уроках мистецтва».

Пан Максим поділився з учасниками заходу власним досвідом та цікавими педагогічними родзинками патріотичного виховання сучасних учнів.

Відеозапис заходу можна переглянути за покликанням (в запиті потрібно вказати ПІБ та заклад).

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора