A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Патріотичне виховання на уроках мистецтва

Дата: 23.05.2024 16:34
Кількість переглядів: 78

«Музичне виховання – це не виховання музиканта, а виховання людини». (В.О. Сухомлинський)

В  непростий час, коли  наша державність опинилася під загрозою, значної уваги заслуговує патріотичне виховання підростаючого покоління.

Всім відомо, що патріотизм починається з любові до свого рідного дому, оселі, колискової, що співала мати,  рідної мови, яка звучить повсюди, рідної, невимовно красивої народної пісні, в якій відображена вся краса душі народу, його героїчне минуле, бажання жити і працювати заради процвітання власного народу.

Музичне мистецтво не лише духовно збагачує дітей та учнівську молодь, а й виховує в них патріотизм, національну гордість, високі моральні цінності та велику любов до творчої спадщини нашого народу, яка сьогодні зазвучала по-особливому, по-новому.

23 травня 2024 року консультантом Центру професійного розвитку  педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець у плідній співпраці з вчителем музичного мистецтва Одеського ліцею № 9 Одеської міської ради Одеської області Трубніковим Максимом Валерійовичем організовано та проведено вебінар «Патріотичне виховання на уроках мистецтва».

Пан Максим поділився з учасниками заходу власним досвідом та цікавими педагогічними родзинками патріотичного виховання сучасних учнів.

Відеозапис заходу можна переглянути за покликанням (в запиті потрібно вказати ПІБ та заклад).

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора