A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Можливості використання ПК-зчитувачів QR-кодів у навчальному процесі

25 січня 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Юрченко С.М. провів онлайн-практикум для педагогічних працівників закладів освіти нашої громади на тему «Можливості використання ПК-зчитувачів QR-кодів у навчальному процесі».

16:23 25.01.2022

Висока оцінка праці досвідченого педагога

«...Учитель за покликанням, його не можна уявити собі ніким іншим як учителем. Викладання стало його життям, його поживою; воно нероздільно зв'язане з ним. І не дивно, що вчительська справа стає у нього вільним мистецтвом, і він на всіх своїх учнів накладає печать свого духу! Як він знаходить своє щастя в навчанні, так можна вважати щасливими тих, хто в нього вчиться», -  мудрі слова німецького педагога А. Дістервега пережили століття. Вони про вчителів від Бога.

11:33 24.01.2022

Вибрані питання щодо використання електронного журналу Atoms.ua

20 січня 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Юрченко С.М. провів онлайн-консультацію для керівників, заступників керівників та вчителів закладів освіти нашої громади щодо нагальних питань використання електронного журналу Atoms.ua. Даний сервіс став актуальним і зручним в умовах дистанційного і змішаного навчання, а згадана  платформа  має гриф МОН України.

16:09 20.01.2022

Онлайн-програма для організації продуктивної командної роботи школярів

Як сучасному педагогу за допомогою електронних сервісів організувати проєктну діяльність, яка потребує співпраці вчителя і учнів? Як чітко розподілити обов'язки між учасниками групи? Як правильно спланувати роботу та оперативно вирішувати важливі питання?

16:28 18.01.2022

Розвиток творчої особистості учнів на уроках зарубіжної літератури

18 січня 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова А.В. провела онлайн-консультацію для вчителів-словесників на тему «Розвиток творчої особистості учнів на уроках зарубіжної літератури».

16:19 18.01.2022

17 січня святкується День дитячих винаходів

17 січня святкується День дитячих винаходів. Дата обрана на честь дня народження видатного американця Бена Франкліна – засновника Штатів, державного діяча, публіциста, науковця та винахідника. Свій найперший винахід – наручні ласти для плавання – Бенджамін зробив, бувши 12-річним підлітком. Здавалося, що може поєднувати шрифт Брайля, калькулятор, навушники з хутра, пакет з паперу з прямокутним днищем, водні лижі та прапор Аляски? Всі ці досить відомі зараз речі були винайдені дітьми. Кожен рік близько пів мільйона дітей і підлітків розробляють ігри та гаджети, будують роботів та іншу техніку, модифікують старі та вигадують нові механізми.

10:45 17.01.2022

Свято творчості, краси та креативності

Ось, нарешті, зима згадала про свої примхи: сніжок огорнув землю білим килимком, морозець поспішає вхопити дітлахів за щічки, носики перехожих почервоніли від холоду, пташки настовбурчились, сумуючи за теплом.

16:13 13.01.2022

Вхід для адміністратора